Persondata All In One Standard

DKK 4.995,00

Persondata All In One Standard er produktet til de mindre virksomheder, håndværkere og andre selvstændige. Du har en almindelig hjemmeside og sælger et produkt eller service i dit erhverv. Dog ikke via webshop.

Dette er produktet som dækker dig ind ift. Persondata forordningen af 25. maj 2018, og sikrer du får de korrekte dokumenter til Datatilsynet, samt får alle andre processer og procedurer op at køre i din virksomhed.

Vores juridiske konsulent sørger sammen med vores designafdeling for at integrere din virksomheds persondata politik på din hjemmeside, så dine kunder og interessenter kan se den.

Bemærk der betales via bankoverførsel – alle informationer får du i processen.

Læs mere om Persondata All In One

 

Beskrivelse

Undgå potentielle bøder på 4 % af din årsomsætning op til 20 millioner Euro. Den nye Dataforordning 25. maj 2018, kan blive rigtigt dyr for din virksomhed, hvis du ikke i tide foretager de rigtige valg.

Det er praktisk umuligt, at alle virksomheder i Danmark kan nå at blive klar til 25. maj, og det ved myndighederne. Det er den almene opfattelse, at der kommer en periode med indkørsel. Det vigtigste er i denne periode, at man klart signalerer, at man er i gang med processen. Om man får 6 eller 12 måneder til dette, ved vi ikke med sikkerhed.

Når du køber Persondata All In One hos Webjura.dk, så starter vi processen med at opsætte et ikon på din hjemmeside, at “du aktivt arbejder med at integrere din virksomheds persondatapolitik på din hjemmeside”. Der efter går vi i gang med arbejdet, og i samråd mellem dig og vores juridiske konsulent, får vi skabt alle de nødvendige dokumenter og redskaber. Der er alt det lovpraktiske, men også en synlig integration på din hjemmeside.

Vil du yderligere benytte dig af en service, hvor din side bliver scannet for cookies, og disse præsenteret dine besøgende, til valg og fravalg, så kan dette tilbygges for mindre hjemmesider gratis. Har du en side med mere end 100 undersider, så vil der være en serviceafgift til den pågældende service. Denne serviceafgift afhænger af størrelsen af din hjemmeside.

Bemærk, at hvis din virksomhed har særlige behov, som kræver mere juridisk tid, så skal vi have en dialog om dette inden køb. Dette hvis din virksomhed er større og har mere komplicerede forhold til f. eks. leverandører og partnere.

Du får efterfølgende adgang til vores Webjura.dk portal, som medlem, hvor du hele tiden kan følge med i nye tiltag, værktøjer og styre din virksomheds dokumenter og hente forskellige dokumenter.

Køb i dag – og vi har din ryg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Persondata All In One Standard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *