Synes du at den nye persondataforordning (GDPR) er uoverskuelig at få styr på? Og har du travlt med andre ting i din virksomhed? Så lad os hjælpe dig!

Webjura.dk tilbyder en All In One Persondata implementering til din virksomhed. Vores produkt hjælper dig med at gøre hele din virksomhed GDPR compliant.

Vi leverer ikke bare et par skabeloner og en vejledning. Vi udarbejder implementeringen, så den er skræddersyet til præcis din virksomhed, og vi rådgiver dig gennem hele implementeringen.

Vi har udarbejdet en visuel menu til din hjemmeside, som er nem at tilgå for dine kunder, og vi har ligeledes udarbejdet de lovpligtige fortegnelser, du skal levere til Datatilsynet ved anmodning herom.

Vi har også udarbejdet en række andre dokumenter og skabeloner, som skal hjælpe dig med at holde styr på virksomhedens persondatapolitik. Hos Webjura.dk betyder det nemlig meget for os, at vores kunder er tilfredse og føler sig trygge med resultatet.

Vi leverer alt det, du kan få i vejledninger og skabeloner andre steder, men vi fører samtidigt an i arbejdet, hvis du byder ind med den information, som vi skal bruge!

Produktet indeholder:

  • En individuelt tilrettet visuel persondatamenu på din hjemmeside, hvor dine kunder kan læse om din virksomheds persondatapolitik.
  • Retningslinjer for din virksomheds interne processer.
  • Tjekliste til din virksomhed, som kan hjælpe dig med at få overblik over implementeringen af din nye persondatapolitik.
  • De lovpligtige fortegnelser, som du skal udfylde og udlevere til Datatilsynet, hvis de anmoder herom.
  • En liste over de databehandlere, du benytter, samt en databehandleraftale, som du skal have med hver enkelt databehandler.
  • Handelsbetingelser som minimum inkluderer afsnit vedrørende persondatapolitik. Resten kan tilkøbes.
  • Tillæg vedrørende persondatapolitik til virksomheds ansættelseskontrakter.
  • Adgang efterfølgende til en Webjura.dk online database, hvor virksomheden altid kan rette i og hente sine dokumenter vedrørende persondata. På databasen kan du også følge med i nyheder og vigtige ændringer. Som kunde hos Webjura.dk holder vi dig opdateret, også efter implementeringen af din nye persondatapolitik.
  • Vi implementerer også enten Cookie Banner eller serviceaftale på Cookieløsning (serviceafgift for større sider).

Vores arbejdsprocess med din persondata

Du kender din virksomhed bedre end nogen anden. Derfor forventer vi, at du leverer en række informationer til os, som skal hjælpe os med at skræddersy implementeringen til din virksomhed.

  1. Du køber produktet på Webjura.dk hjemmeside og godkender samtidig vores handelsbetingelser.
  2. Du underskriver en samtykkeerklæring, hvor du giver os ret til at indhente og behandle dine personoplysninger.
  3. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail. Denne e-mail indeholder en faktura, som du skal betale. E-mailen indeholder også et link til en formular, som du skal udfylde til os. Denne formular skal hjælpe os til at udvikle jeres persondatapolitik korrekt. Det er derfor vigtigt, at formularen er udfyldt korrekt. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen, er du velkommen til at kontakte os på sabrina@webjura.dk.
  4. Når du har udfyldt formularen til os, vil du blive kontaktet telefonisk af Webjura.dk.
  5. Vi vil nu sætte et ikon op på hjemmesiden, som informerer dine kunder og myndighederne om, at virksomhedens persondatapolitik er ved at blive integreret. Dette trin kræver, at vi får adgang til din hjemmeside. Loven får virkning fra den 25. maj 2018, men det er praktisk umuligt, at alle virksomheder når at få integreret deres persondatapolitik inden. Vi sætter derfor ikonet op for at signalere, at du er aktivt i gang med at integrere din persondatapolitik.
  6. Webjura.dk benytter de oplysninger, du har leveret i formularen til at opsætte persondatapolitikken korrekt på din hjemmeside.

Bemærk: Vi arbejder kun med hjemmesider og webshops, som er bygget i WordPress og Woocommerce. Er din hjemmeside ikke bygget på denne (verdens største og mest populære) platform, så kan vores designafdeling hjælpe dig med at udvikle en tidssvarende hjemmeside med moderne responsivt design.

Persondata All In One - Webjura.dk