Webjura.dk og Amtrup Web IVS

Amtrup Web er et mindre Web Bureau med 5-6 ansatte, som leverer omkring 200 hjemmesider og webshops årligt. Vi har kompetencer inden for webdesign, kodning, PR & markedsføring og jura. Vores udgangspunkt er at kunne levere løsninger inden for hjemmesider, webshops og online markedsføring via sociale medier m.v.. Dertil leverer vi løsninger i forhold til implementering af den nye persondataforonrdning, og andre juridiske løsninger til hjemmesider og webshops, såsom handelsbetingelser.

Kontakt os nu

Webjura.dk - Persondata
Sabrina Amtrup - Webjura.dk

SABRINA AMTRUP

JURIDISK LEDER

Bachelor i jura med erfaring i juridisk virke inden for det offentlige. Har arbejdet med bl.a. sagsbehandling og løsning af juridiske problemstillinger og været central figur i udviklingen af Persondata All In One konceptet.

David Amtrup - Amtrup Web

DAVID AMTRUP

IVÆRKSÆTTER / DESIGNER

Iværksætter og direktør i Amtrup Web IVS.  Kontakt med kunder, og står for salg og aftaler. Kompetencer med at designe og udvikle hjemmesider, webshops og andre online medier. Implementerer Webjura produkter.

Jan Amtrup - Webjura

JAN AMTRUP

KONCEPTUDVIKLER / DESIGNER / GDPR KONSULENT

23 år med udvikling af hjemmesider, webshops, online løsninger og endnu længere med PR & markedsføring. Kompetencer inden for koncepter, webdesign og PR & markedsføring. Projektudvikler og GDPR Konsulent.